Avocat Focsani, Filote
Competente, servicii - cabinet avocat Filote, Focsani
Competente, servicii - cabinet avocat Filote, Focsani

AVEM CHEIA POTRIVITĂ PENTRU PROBLEMA TA

Luăm asupra noastră povara rezolvării problemei sau a litigiului, astfel încât să ai din nou timp pentru tine.

Confruntat cu o legislație în continuă schimbare, cu noțiuni juridice complexe, cu termene și reguli procedurale de netrecut, clientul se află, de cele mai multe ori, în postura de a rămâne cu povestea  nespusă și cu dreptatea neîmplinită.

Oricare ar fi tipologia problemei legale cu care te confrunți, este sarcina noastră să descoperim calea cea mai bună de urmat pentru tine.

ONG - ASOCIAȚII ȘI FUNDAȚII

ONG-urile sunt recunoscute ca actori importanți în procesul de consolidare a democrației și de construire a unei societăți civile active, capabilă să-și susțină interesele. Cabinetul nostru vă oferă asistență în înființarea, modificarea sau desființarea unui ONG, în oricare din formele sale, prin redactarea actelor necesare, asigurând și reprezentarea în acest scop la instanța de judecată.

află mai multe

CAUZE PENALE

Indiferent dacă ai fost victima unei infracțiuni, sau ești chiar tu cercetat pentru o faptă penală, să consulți sau să fii reprezentat de un avocat va face diferența în lumea complicată a dosarelor penale. Un avocat specializat în domeniul penal este necesar nu doar pentru a se asigura de respectarea dreptului tău la apărare.

află mai multe

CAUZE PRIVIND FAMILIA

Dacă, după o analiză a situației tale, consideri că divorțul este singura cale de a obține o stare de normalitate, apelează la un avocat pentru a obține în instanță sau pentru negocia obiectiv împărțirea bunurilor comune, modalitatea de luare a deciziilor asupra copiilor rezultați din căsătorie, domiciliul acestora, programul de vizitare, pensia de întreținere și alte asemenea drepturi legale.

află mai multe

SOCIETĂȚI ȘI CAUZE COMERCIALE

Alegerea unei forme de organizare pentru a desfăşura o afacere profitabilă este o problemă destul de des întâlnită pentru întreprinzătorii aflaţi la început de drum. Astfel, pentru că este important pentru afacerea dumneavoastră ca toate demersurile fiscale si juridice, atât la demararea afacerii, oricare ar fi forma acesteia, cât și pe parcursul existenței sale, să fie făcute la nivel profesional, îți oferim asistență specializată.

află mai multe

CAUZE PRIVIND PROPRIETATEA

Incontestabil, dreptul de proprietate este cel mai important drept civil și întrucât orice persoană are dreptul de a deţine în proprietate, de a folosi, de a dispune şi de a lăsa moştenire bunurile pe care le-a dobândit în mod legal, nimeni nu poate fi lipsit de bunurile sale decât pentru o cauză de utilitate publică, în cazurile şi condiţiile prevăzute de lege, şi în schimbul unei despăgubiri juste.

află mai multe

DREPTURILE OMULUI

Deși Curtea Europeană a drepturilor omului nu este o instanță de apel sau de recurs împotriva instanțelor nationale și nu poate anula sau modifica deciziile lor, de care ești nemulțumit, un avocat specializat în drepturile omului poate obține repararea prejudiciului ce a fost produs prin nerespectarea de către statul român a unui proces echitabil, corect sau a altor drepturi fundamentale ce îți sunt garantate prin „Convenţia europeană pentru apărarea drepturilor omului şi libertăţilor fundamentale”.

află mai multe

AMENZI CONTRAVENȚIONALE

Cabinetul nostru vă poate oferi consultanță și asistență juridică specializată în materia anulării amenzilor contravenționale, indiferent dacă provin din încălcarea normelor ce reglementează circulația pe drumurile publice, ori din alte domenii, cum ar fi Codul Silvic, Codul Muncii, Codul fiscal, sau alte legi speciale.

află mai multe

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Regulamentul GDPR se aplică operatorilor de date cu caracter personal, adică TUTUROR entităților care prelucrează date cu caracter personal, chiar și companiilor care colectează doar datele propriilor angajați, astfel încât alinierea la Regulament impune adoptarea de diverse măsuri nu doar din domeniul IT, cât mai ales din domeniul JURIDIC.

află mai multe

Proiectarea, documentarea, implementarea și certificarea acreditata ISO

ISO (Organizația Internațională de Standardizare) reprezintă o rețea de instituții de standardizare din care fac parte 156 de țări, cu sediul secretariatului general la Geneva. Organizația Internațională de Standardizare, prin membrii săi din întreaga lume, dezvoltă, publică și difuzează standardele internaționale.

află mai multe