Avocat Focsani, Filote
Testimoniale clienti avocat Filote, Focsani
Testimoniale clienti avocat Filote, Focsani

NOI NU DOAR VORBIM,
CÂȘTIGĂM

Pentru că scopul nostru este reușita, rezultatele vorbesc pentru noi.

Domeniul juridic nu este unul abstract, limitat la cunoașterea legii. De fapt, avocatul lucrează cu oameni, pentru oameni, iar deciziile pe care acesta trebuie să le ia le afectează viețile.

Pentru a fi un bun practician al dreptului, avocatul trebuie să stabilească o legătură personală cu clientul. Aceasta îi permite să aleagă cea mai bună abordare a problemei sale, pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Așadar, avocatul ales trebuie să fie cineva care înțelege impasul în care te afli, cineva căruia să îi încredințezi în siguranță problema ta, cu credința că te va conduce spre succes.

Camelia Bratosin - vicepreședinte Corpul Profesional al Mediatorilor Vrancea

Doamna avocat Cătălina Filote este un adevărat profesionist! Corectitudinea, loialitatea, sinceritatea,devotamentul și profesionalismul sunt elementele cheie ce o caracterizează.

Emilian Susanu - administrator STONE PARK SRL - Complexul de agrement

Având o colaborare constantă de peste 5 ani, o recomand pe doamna avocat Cătălina Filote ca fiind un avocat cu o înaltă calificare, atitudine profesionistă, meticuloasă, punctuală, cu bună comunicare și foarte dedicată cauzelor în care este implicată.

CHEERE BERNARD - director TANEX SRL, fost director ARTIFEX SA, organizator BLUES FESTIVAL

I used the services of Cabinet Filote in Focsani for various legal actions and Catalina was a great support and closed the files with success. I recommend her for all legal procedures as she is efficient, trustable and successful. I am very pleased with her efficiency and the results achieved. She gives full support and shows great professionalism.